Mediální partnerství

Nabídka pro naše mediální partnery:

• Zveřejnění log na webových stránkách, v časopise Spokojený domov a na akcích pořádaných Spokojeným domovem, o. p. s.,
  • spolupráce na článcích týkajících se problematiky seniorů, zdravotního postižení či sociální oblasti,
  • další spolupráce dle vzájemné domluvy.

Bližší informace poskytne:

Mgr. Petr Novák
E-mail: petr.novak@spokojeny-domov.cz

Podpořili nás

INFORMACE

Naše činnost je realizována s finanční podporou statutárního města Mladá Boleslav.

Informace o projektu POŘÍZENÍ DVOU OSOBNÍCH AUTOMOBILŮ PRO ZVÝŠENÍ DOSTUPNOSTI TERÉNNÍCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

Provoz sociálních služeb pečovatelská služba, osobní asistence a odlehčovací služby byl v roce 2019 finančně podpořen Libereckým krajem.

Činnost organizace Spokojený domov, o. p. s., je podporována městem Mnichovo Hradiště.

Projekt  „Podpora a rozvoj služeb v komunitě pro osoby se zdravotním postižením v Libereckém kraji“, reg. č.: CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_005/0003862, je financovaný z Evropského sociálního fondu, státního rozpočtu ČR a rozpočtu Libereckého kraje v rámci Operačního programu Zaměstnanost. Konkrétně se jedná o část zakázky s názvem „Zajištění sociální služby „Osobní asistence“ ve věku 15–65 let.

Regionální vítěz 1. ročníku programu Tesco – pomáháme s vámi

Zařízení je členem Asociace veřejně prospěšných organizací ČR, Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR a České asociace pečovatelské služby.

Asociace veřejně prospěšných organizací ČR

Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR